Romeinenweek 2020

Tijdens de zevende Romeinenweek (25 april tot en met 3 mei 2020) staan de Romeinse geschiedenis en het Romeins erfgoed centraal. Tijdens deze week is het doel mensen te prikkelen zich te verdiepen in Romeinse geschiedenis. Er worden gedurende de Romeinenweek voor een breed publiek leuke en toegankelijke online activiteiten georganiseerd binnen het thema ‘archeologie’. Hereditas Nexus zal gedurende de week extra recensies en blogs over de Romeinen publiceren.

Inspiratie nodig voor een boek over de Romeinen? De keuze is reuze op onze website. Zo kunt u zich laten verrassen door de ruim vijftig boekrecensies op onze website. Bent u geïnteresseerd in de geprezen classicus Adrian Goldsworthy? Lees dan de interviews die eerder op deze website verschenen. Of dompel uzelf onder in de wereld van de Romeinen in één van onze blogs. Een greep uit onze blogs:

En wist u dat ons logo ook geïnspireerd is op een brug die zijn oorsprong vindt in de Romeinse tijd? Meer over de Pont du Gard leest u in de allereerste blog die in 2015 op deze website verscheen.

Houd de website in de gaten voor meer blogs en recensies!